A Hipnózisról Az ülésről Érdekességek Bemutatkozom Elérhetőségeim
GYIK


"Lépj, ha menni akarsz."Idézetcsokor

"A legnagyobb zárlatok általában érzéseitekben vannak."

"Mindent ami megtörtént azért kell lezárni, hogy új energiákból újra épülhessen."

"Hogy el tudj engedni dolgokat meg kell értened hogy mit miért éreztél és miért nincs már rá szükséged."
"Valamit elengedni annyit jelent, mint megváltozva menni tovább."

"Érzelmek és gondolatok alakítják az életed."
"Egyetlen dolgod, hogy ne add át magad negatív érzéseidnek. Kívülről csak az jön, ami belül már megszületett."

"Ha valamilyen külső ok miatt szomorú vagy, a fájdalom nem magának a dolognak a következménye, hanem annak, ahogyan az adott dolgot értékeled; ezt az értékelést pedig hatalmadban áll visszavonni bármely pillanatban."
"A világos látáshoz néha elegendő a nézőpont megváltoztatása." "Az ember nem az adott körülmények, hanem az általa választott hozzáállás folytán boldog." "Minden idők legnagyobb felfedezése, hogy az ember meg tudja változtatni a jövőjét pusztán azáltal, hogy megváltoztatja a hozzáállását."

"Egy visszatekintés által sok minden felidézhető, és nagyon sokat lehet belőle okulni, de csak akkor, ha csupán látogató vagy a múltban, nem pedig állandó lakos."

"Jelen életünket a múlt döntései eredményezték, és a traumái még befolyásolják ha érzelmileg tudatosan vagy tudat alatt kötődünk hozzájuk. Ha feloldjuk a múlt traumáit, tudunk a jelenben másképp dönteni és így egy másik jövőt építeni, amit valóban akarunk."

"Ha változást szeretnél az életedben, akkor változtatnod kell." "Légy te az a változás, amit a világban szeretnél látni."
"Egy ezermérföldes utazás egyetlen lépéssel kezdődik."
"Adj esélyt régi meggyőződéseidnek és túlhaladott "igazságaidnak", hogy a múltba hulljanak; hisz ugyanazzal a gondolkodással mellyel létrehoztuk a káoszt, nem leszünk képesek rendet csinálni."

"A gondolatokban beállt minden egyes változás megindít egy változást a fizikai testben, mivel az agy idegsejtjeinek hálózata módosul. Ez az aktivitás elektromos és kémiai (hormonális) változásokat hoz létre, és a gondolati tevékenység az, ami létrehozza ezeket a változásokat, ez ma már tudományos tény."

"Lehetőséget kaptál, hogy tanulj a hibáidból, ami ritka madár. És ugyebár, vagy tanulsz a múltból, vagy újra átéled."
"A kudarc csak akkor kudarc, ha nem tanulsz belőle." "Nem mindenki lehet a barátom, de mindenki a tanítóm."
"Soha nem tanultam olyan embertől, aki egyetértett velem."

"Ne fájjon a szíved azért, ami elmúlt! Ami fontos volt belőlük, az már benned van, az már te vagy. S ha ott maradsz a romok között, ugyan hova épülhet mindaz, ami még előtted van?"

"Nem az a fontos mint tesz veled az élet, hanem hogy te mit kezdesz azzal, amit az élet tesz veled."

"Nem élhetünk a múltban, és hiábavaló egy jövőbeli aranykorszak ideájával élni. Az egyetlen hely amelyet igazán belakhatunk az a jelen. A maradék puszta fantázia - van ami fájdalmas, és van, ami élvezetes, de mindkettő illúzió. A buta ember távol keresi a boldogsáot, az okos megtalálja a saját talpa alatt. Hol vagy éppen?"

"Magunk kreálta börtönünk kulcsa a kezünkben csörög. Akkor sétálunk ki belőle, amikor csak akarunk."

"Amikor megérted, hogy a sötétségre és a nehézségekre éppúgy szükség van, mint a fényre és a kényelemre, akkor egy egészen új megvilágításban fogod látni a világot." /Osho/